Kort historia om oss och våra mål

Tappa erbjuder motiverande aktivitetskampanjer och hälsoprogram till företag och privatpersoner. Vi utvecklar enkla och engagerande koncept som är utmanande nog till att ge bättre hälsa samtidigt som det passar alla.
Vi siktar på...

att vara ett naturligt förstaval för organisationer som önskar att stärka hälsan för sina anställda.

Detta gör vi genom att...

Motivera till ökad fysisk aktivitet samt fokusera på ett sunt liv som återger friskare och gladare anställda!

Tappas bakgrund

Allt fler organisationer ser nyttan av att arbeta kontinuerligt med hälsofrämjande insatser. Svenska företag ligger i framkant och har ofta bra träningserbjudande till sin personal.

Problemet med många av de traditionella erbjudandena är att de sällan aktiverar de som verkligen behöver träningen. Det är de som redan är aktiva som tar del av erbjudandet. Detta vill vi göra något åt!
Kort historia
Tappa startades i Sverige i 2005 och har i dag systerbolag i Norge, Danmark och Tyskland. Tappa AB aktiverar tusentals företag och privatpersoner varje år. Sedan starten har över en halv miljon personer deltagit i aktivitetstävlingar arrangerade av Tappa, bara i Sverige.
Vårt koncept har hittills motiverat över 800 000 personer i Skandinavien till en sundare och mer aktiv livsstil.

Enkelt, roligt och engagerande

Genom att erbjuda enkla, roliga och engagerande utmaningar som passar alla får vi med oss en mycket hög deltagarandel av de anställda. Och viktigast av allt, vi lyckas få med oss även de som aldrig tidigare varit med i t.ex. företagets innebandylag, eller utnyttjat gymmet.

Våra koncept påverkar också teambuilding och arbetsmiljön positivt.
Våra kunder säger ofta att: «Tappa blev riktig ”snackis” på jobbet!».

Kom igång idag -
se vilken lösning som passar er bäst:

Våra lösningar Fördelar med Tappa

Om personuppgifter

Vi på Tappa.se behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. (General Data Protection Regulation, EU nr 2016/679)
För att bli användare På Tappa.se måste du acceptera våra medlemsvillkor som du hittar här. Du kan också läsa mer om vilka uppgifter vi samlar in här.