Standard aktivitetstävling

Sverige från norr till söder

Starta en aktivitetstävling med kollegor eller vänner och familj - kom i form samtidigt som ni har det kul och gör något socialt tillsammans! I våra standard aktivitetstävlingar är målet att sätta fokus på vikten av vardagsaktivitet på ett roligt och engagerande sätt. Det är inte så mycket som ska till för att uppnå stora hälsovinster!

Målet är att varje deltagare samt laget i genomsnitt ska hålla en aktivitetsnivå som motsvarar 10 000 steg under utmaningsperioden. All aktivitet registreras enkelt på tappa.se och ni följer framgången i en spännande virtuell karta där ni går från Kiruna i norr till Malmö i söder. Med 10 000 steg om dagen når ni målet i kartan innan utmaningens slut.

Sverige från norr till söder

  • Sträcka: Kiruna - Malmö
  • Starta när ni vill!
  • Varar i 60 dagar
  • Personlig sida på tappa.se med flera motiverande funktioner.
  • Full support under hela utmaningen.

249;-

per deltagare exkl. moms. Beställ

Har ni friskvårdsbidrag?

LÄS MER


Så här fungerar det

Lagutmaning

Lag bestående av 2–8 personer skapas på arbetsplatsen (rekommenderad storlek på lag). Fler än 8 personer i verksamheten? Skapa fler lag! Det gäller för varje lag att nå mål i kartan innan utmaningens slut. Detta kommer ni klara om laget håller ett snitt på 10 000 steg per dag.

Registrera aktivitet

För att klara utmaningen ska du och laget gå eller göra andra aktiviteter motsvarande 10 000 steg om dagen - alla aktiviteter räknas! Använd stegräknaren från Tappa, Tappas app eller aktivitetstabellen på webbsidan. Aktivitetstabellen räknar om dina aktiviteter till steg. Fitbit- Garmin och Polarintegration.

Följ framgången

Allt eftersom du och ditt lag registrerar aktivitet ser ni framgången i en spännnande virtuell karta från Kiruna till Malmö. Ni kan också se framgången i olika topplistor och andra grafiska framställningar på företags-, avdelnings-, lag- och individnivå. På sidan hittar ni också flera motiverande funktioner såsom hälsotester, personliga mål, utmärkelser, möjlighet att skicka peppande meddelanden till lagmedlemmar och diplom vid målgång.

Därför är Tappa ett bra val

Många fördelar för arbetsplatsen!
Tusentals svenska arbetstagare har deltagit i aktiviteter med Tappa. Gemensamt för alla är en ökad fysisk aktivitetsnivå och stor entusiasm. Läs mer

 

Många fördelar för dig
Genom att delta i en aktivitetsutmaning motiveras du till en sundare och mer aktiv livsstil på ett roligt och motiverande sätt. Läs mer

 

Så här tycker våra deltagare
Våra aktivitetskampanjer har många positiva effekter på bland annat de anställdas hälsa och på arbetsmiljön. Läs mer

 10 000 steg

Ursprunget i att gå 10 000 steg om dagen sägs vara ett marknadsföringsknep från ett japanskt företag i samband med Olympiska spelen i Tokyo 1964. Det har sedan dess etablerat sig till att bli det vanligaste aktivitetsmålet i världen. 10 000 steg är ett konkret mål som är lätt att förhålla sig till, och säger mycket om hur aktiv du är i vardagen.

Läs mer om 10 000 steg