Kombinationstävling

Medelhavslivsstil

Starta en aktivitetstävling med kollegor eller vänner och kom i form samtidigt som ni har det kul och gör något socialt tillsammans! I våra kombinationstävlingar är målet att sätta fokus på vikten av vardagsaktivitet på ett roligt och engagerande sätt i kombination med intressanta och aktuella teman. I denna tävling går resan till Medelhavet! Varje vecka kan ni läsa artiklar om medelhavslivsstilen med bland annat tips på recept.

Målet är att varje deltagare samt laget i genomsnitt ska hålla en aktivitetsnivå som motsvarar 10 000 steg under tävlingsperioden. All aktivitet registreras enkelt på tappa.se och ni följer framgången i en spännande virtuell karta där ni går från St Tropez i Frankrike till La Spezia i Italien. Med 10 000 steg om dagen når ni målet i kartan innan utmaningens slut.

Medelhavslivsstil

  • Starta när ni vill
  • 50 dagar
  • Tappa app med inbygd stegräknare
  • Veckovisa artiklar med temat "Medelhavslivsstil"
  • Personlig sida på tappa.se med flera motiverande funktioner.
  • Full support under hela utmaningsperioden.

249;-

per deltagare exkl. moms. Beställ

Har ni friskvårdsbidrag?

LÄS MER


Så här fungerar det

Lagutmaning

Bilda lag på 2–8 personer (rekommenderad lagstorlek). Fler än 8 personer i verksamheten/gruppen? Skapa fler lag! Det gäller för varje lag att nå mål i La Spezia innan tävlingens slut. Detta klarar ni om laget håller ett snitt på 10 000 steg per dag. Eftersom det är lagets snitt som gäller (totalt antal steg/antal deltagare i laget) har det ingen betydelse om man har ojämnt antal i lagen.

Registrera aktivitet

För att klara tävlingen behöver du och laget gå, eller göra andra aktiviteter som motsvarar 10 000 steg om dagen - alla aktiviteter räknas! Använd stegräknaren från Tappa, Tappas app eller aktivitetstabellen på webbsidan - en funktion som räknar om dina aktiviteter till steg. Fitbit- Garmin och Polarintegration.

Följ framgången

Allt eftersom du och laget registrerar aktivitet ser ni framgången i en spännande virtuell karta där ni ska ta er från St Tropez i Frankrike till La Spezia i Italien. Ni kan också se framgången i olika topplistor och andra grafiska framställningar på företags,- avdelnings,- lag och individnivå. På sidan finns också flera motiverande funktioner såsom utmärkelser och möjlighet till att skicka meddelanden till laget samt diplom vid målgång.

Därför är Tappa ett bra val

Många fördelar för arbetsplatsen!
Tusentals svenska arbetstagare har deltagit i aktiviteter med Tappa. Gemensamt för alla är en ökad fysisk aktivitetsnivå och stor entusiasm. Läs mer

 

Många fördelar för dig
Genom att delta i en aktivitetsutmaning motiveras du till en sundare och mer aktiv livsstil på ett roligt och motiverande sätt. Läs mer

 

Så här tycker våra deltagare
Våra aktivitetskampanjer har många positiva effekter på bland annat de anställdas hälsa och på arbetsmiljön. Läs mer