Starta aktivitetskampanjen

Bestig Mount Everest

Samla ihop kollegorna och gör er redo för att bestiga Mount Everest. Under 30 dagar registrerar ni all er aktivitet och virtuellt ”bestiger” Mount Everest. Tillsammans ska vi sätta fokus på en aktiv vardag på ett roligt, enkelt och motiverande sätt. Målet är att hålla ett stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Ni står för stegen och vi för peppen! Anmäl er här
Syftet med kampanjen

Kom i form och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen.

Delta tillsammans

Ju fler desto roligare! Skapa lag och utmana varandra. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Alla aktiviteter räknas!

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Följ framgången

Följ din och lagets framgång mot toppen av Mount Everest i vår virtuella karta med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Alla som deltar kommer att kunna följa varandra i topplistor.

Bestig Mount Everest

Vad ingår?

 • Sträcka: Mount Everest
 • Kartinformation på svenska/engelska
 • Bonusuppdrag
 • Starta när ni vill!
 • Varar i 30 dagar
 • Tappa Pro-app med automatisk stegöverföring
 • Personligt konto för app och webb
 • Full support under hela utmaningen

249 kr

per deltagare exkl. moms

Sociala Tappa-uppdrag

I tillägg till fysisk aktivitet kan man få extra steg genom att anta olika uppdrag. Uppdragen motiverar till en hållbar vardag med fokus på rörelse och det sociala. Ta en lunchpromenad med en kollega eller bjud in till en digital fika och belönas med steg. Ni ökar er aktivitetsnivå samtidigt som ni håller kontakten.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

 • Tappas app - Steg fångas automatiskt upp av appen. Med Tappas app är det enkelt för er att få översikt över era steg och aktiviteter. Ni kan ladda ner Tappas app i App Store och Google Play.
 • Aktivitetstabellen - Utför ni andra aktiviteter kan ni enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
 • Aktivitetsarmband - Vi har direkt integration med Fitbit, Polar och Garmin. Integrera ditt aktivitetsarmband på webben så överförs dina steg automatiskt. Aktivitetsarmband som kan kopplas mot Google Fitness eller Apple hälsa går även att använda för automatisk överföring av steg. Tex Apple Watch.
Video: Se hur Tappa-appen fungerar
Ladda ner Tappa-appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Vanliga frågor

Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här.

Så här kommer ni igång

1

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats eller kompisgänget och motta startkod via mail.

2

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

3

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

249 kr

per deltagare exkl. moms

Anmäl er här