Teamwork makes the dreamwork!

En aktivitetsutmaning som passar hela arbetsplatsen för endast 249kr/person

Beställ
Skapar sammanhållning
Ger energi
Minimal administration

Starta en aktivitetsutmaning som hjälper er att sätta fokus på sammanhållning i gruppen.

Vi alla vet att sammanhållning är viktigt för en fungerande arbetsplats. Frågan är hur man kan sätta fokus på det på ett kul, enkelt och motiverande sätt? Vårt svar är självklart med en aktivitetsutmaning. Vi utmanar därför er att anta vår utmaning och se om ni klarar att bestiga Tappa-berget tillsammans. Utmaningen svetsar ihop er som grupp, gör er mer aktiva och utmanar er att anta uppdrag som bygger grunden för en bra sammanhållning.

Nå målet

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Teamwork- utmaningar

Anta våra Teamwork-utmaningar och bli belönad med extra steg. Utmaningarna är utvecklade för att motivera er till att bygga samanhållning och stärka ert samarbete. Ge en kollega positiv feedback eller organisera en gemensam AW, alla utmaningar tar er ett steg närmre målet.

Delta tillsammans

Nyckeln till framgång är att nå målet tillsammans. Dela upp er i lag och hjälp, peppa och motivera varandra hela vägen in i mål. I Tappas app delar ni enkelt in er i lag och kan följa alla lagen i en topplista. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer för att få en lagom stor grupp. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Följ er framgång

Följ din och lagets framgång i den virtuella kartan med spännande stopp längs vägen. Vid varje stopp får ni ta del av TED talks som tipsar er om hur ni stärker teamkänslan på arbetsplatsen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Ni kommer även kunna följa er framgång i topplistor.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

Tappa-appen
Aktivitetstabellen
Aktivitetsarmband

Så här kommer ni igång

1 Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.
2 Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.
3 Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Utmaningsinformation

35 dagar
Kartinformation
Bonusuppdrag
Full support
Tappa Pro App

249 kr

per deltagare exkl. moms.
Vanliga frågor
Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här...

Skräddarsy utmaningen efter era behov –

24 900: - exkl. moms med upp till 100 deltagare inkluderat.
Sätt er prägel på kartan
Skapa en ”Vi” känsla redan från start genom att anpassa kartan med er logga, typsnitt och färger.
Lägg till era egna Teamwork-utmaningar
Anpassa utmaningarna efter era behov på just er arbetsplats. Ta inspiration från vår mall och lägg till specifika uppdrag som genomsyrar er företagsanda.
Skapa eget innehåll till delmålen
Vid varje stopp vid kartan har ni möjlighet att lägga till kul och utvecklade material som passar era behov och anställde. Varför inte passa på att presentera era olika kontor. Kanske vill HR spela in en hälsning till alla medarbetare?

Skräddarsy utmaning

Fyll i formuläret om ni är intresserade av att skräddarsy utmaningen efter era behov.

Formuläret kunde inte laddas in korrekt! Kontakta info@tappa.se istället.