Download on App Store
Get it on Google Play
 

Kompatibel med:

Fitbit Polar Garmin

Kom igång med de goda vanorna!

Samla dina kollegor och vänner och häng med på Tappas stora aktivitetskampanj som startar den 7 februari! I 43 dagar går vi Roald Amundsens fotspår med Sydpolen i sikte. Är ni redo för expedition Sydpolen? Tillsammans når ni målet i tid. Kom i form och tävla mot arbetsplatser runt om i landet.

Målet med kampanjen

Alla kan delta! Målet med kampanjen är att sätta fokus på vardagsaktivitet på ett roligt och motiverande sätt. Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen. Tappa belönar alla former av aktivitet.

Alla aktiviteter räknas!

Allt ni behöver göra är att gå eller utföra aktiviteter motsvarande 10 000 steg om dagen. Ökar ni pulsen lite extra är effekten ännu större. Era steg överförs automatiskt med Tappa appen och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. 30 minuters skidåkning ger tex 6 000 steg.

Så fungerar det

Skapa lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans ska ni hålla ett stegsnitt på 10 000 om dagen för att nå målet i tid. Allt eftersom ni registrerar aktivitet i Tappa-appen eller på tappa.se kommer ni enkelt kunna följa varandras framgång i kartan över Sydpolen och topplistorna. Förutom att utmana varandra kan ni utmana arbetsplatser runt om hela Sverige. Vi drar vinnare varje vecka och vid målgång har ni möjlighet att vinna ett resepresentkort.

Ingen administration

Vi administrerar allt kring kampanjen med uppdateringar, dragning av vinnare och support. Allt ni behöver göra är att anmäla er så ordnar vi resten!

199:-

per deltagare
exkl. stegräknareexkl.moms
Sträcka: Sydpolen
Kampanjperiod: 7 februari – 21 mars
Anmälningsfrist: 6 februari*

*Önskar ni att beställa stegräknare rekommenderar vi att göra anmälan 1 vecka före kampanjstart för att motta stegräknarna i tid!

Lyckad utmaning för Östenssons

"Tappa stärker samarbetet i organisationen och får många i rörelse på ett väldigt enkelt och roligt sätt. Utmaningen är lätt att förstå och enkel att hantera för den enskilde anställde. Vi har fått bra support och den hjälp vi behövt. Hela utmaningen är busenkel och inte betungande.

Med tanke på det goda resultatet vi fick och de positiva hälsoeffekter som motion medför så känns det hel-rätt att utmana organisationen åter igen.”ANDERS LINDBLOMVD, Östenssons Livs AB

Ladda ner Tappas app

Överför dina steg automatiskt, se topplistor och mycket mer i appen.
Läs mer om appen…

Download on App Store
Get it on Google Play

Vanliga frågor

Du kan ladda ner appen i Appstore eller i Google Play. Den fungerar på iPhone (5s eller nyare) och på de flesta Android-mobiler.

Allt räknas i steg under kampanjen, och summan av allt du gör under dagen ska överstiga 10 000 steg. Registrerar du aktivitet i aktivitetstabellen omvandlas det automatiskt till steg.

Självklart, du kan välja vår klassiska manuella stegräknare eller integrera din Fitbit, Polar eller Garmin. Mäter du din aktivitet eller steg på ett annat sätt kan du alltid rapportera dina steg manuellt i vår app.

Sí, selvfølgelig, natürlich! Vi finns tillgängligt på alla skandinaviska språk, tyska, engelska och spanska.

Du väljer precis hur du vill delta, ensam, tillsammans med kollegorna, familjemedlemmar, vänner eller varför inte få med hunden ut på fler promenader? Valet är ditt! Vi tycker att ju fler desto roligare!

En ökning av din aktivitetsnivå ger dig många hälsofördelar. Du förbränner kalorier, du blir smartare, det är bra för hjärtat och flera andra hälsofördelar.

Vi är rekommenderade minst 150 minuter med fysisk aktivitet varje vecka i moderat tempo. Vilket betyder tex en promenad där du håller ett raskt tempo på ca 4–5 km /h.

Absolut, ni kan dela upp er i lag inne i portalen. Vi rekommenderar lag på 2-8 personer. Är ni fler som önskar att delta tillsammans? Skapa fler lag, ju fler desto roligare.

Anmäl er!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

Pris 199:-

per deltagare exkl. stegräknare exkl. moms.

Anmäl er

Behöver du hjälp att sätta igång?

Vi skickar dig mer information om kampanjen med tips på hur du kan få med dig din arbetsplats!