199 kr

exkl. moms per deltagare
20% rabatt!
Gäller t.o.m. 15 december 2019
Anmäl er här! Starta året på bästa sätt genom att gå dig i form i vinterns roligaste steg- och aktivitetstävling. Tillsammans går vi virtuellt mellan Sälen och Åre. Startskottet är en steg- och aktivitetstävling som alla kan vara med på. Det handlar om att gå sig i form och ha kul tillsammans med kollegor och vänner. Alla aktiviteter räknas, och vi ger er Tappa uppgifter veckovis som ökar aktiviteten under vägen.
Aktiv vardag
Vi vet att lite mer aktivitet i vår vardag gör underverk för det allra mesta och det är inte mycket som ska till. Få mer energi, minska risken för livsstilssjukdomar och stärk hjärnan. Dessa är några av de många fördelar du får av att vara mer aktiv i din vardag. Tävlingen passar alla oavsett aktivitetsnivå och tävlingsreglerna är väldigt enkla.


Så fungerar det
Allt ni behöver göra är att gå eller utföra aktiviteter motsvarande 10 000 steg om dagen. Era steg överförs automatiskt med Tappa- appen och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Gå ihop i lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans ska ni hålla stegsnittet för att nå målet i tid.
Nyhet!
Tappapoäng!

För att nå målet ger vi er tips och tricks som hjälper er på vägen. Dessa tips har vi i år samlat under «Tappapoäng», som är veckoutmaningar som du och laget får. Utförs dessa kan vi garantera en mer aktiv vardag, och nya vanor som är enkla att bibehålla. Från att ta trappan istället för hissen till att ta en lunchpromenad med kollegan ger poäng. Målet är att under tävlingens gång samla ihop 50 Tappapoäng.

Följ er framgång

Följ din och lagets framgång från Sälen mot Åre i vår virtuella karta med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmre målet. Ni kommer kunna följa varandra i topplistor i flera nivåer och utmana personer, lag och arbetsplatser från hela Sverige.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

  • Tappas app - Steg och vardagsaktivitet fångas automatiskt upp av appen. Du kan ladda ner Tappas app i App Store och Google Play. All aktivitet som du har kopplat till Apple Hälsa förs automatiskt över till Tappas app.
  • Aktivitetstabellen - Utför du andra aktiviteter kan du enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
  • Utmaningar - Anta utmaningar och belönas med poäng. Ta trappan istället för hissen eller ta med en kollega på en lunchpromenad. Varje utmaning ger dig 1 poäng.
  • Vår manuella stegräknare - Stegräknaren är en Tappa-klassiker. Den är enkel att använda och du rapporterar själv in dina steg i din personliga profil i Tappas app eller på tappa.se. Stegräknaren går att beställa för 100 kr exkl. moms.
  • Fitbit, Polar eller Garmin - Integrera ditt aktivitetsarmband inne på din personliga profil så överförs dina steg automatiskt.


Video: Se hur Tappa-appen fungerar
Ladda ner Tappa-appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin
Har ni Friskvårdsbidrag?

En steg – och aktivitetstävling hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som du kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag.
Läs mer om friskvårdsbidraget...

Så här kommer ni igång

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

 
Vinster

Det kommer veckovis att dras vinster bland alla som klarar att hålla ett stegsnitt på 10 000 eller mer under tävlingens gång. Vi administrerar allt kring tävlingen med motiverande uppdateringar, vinster och support. Allt ni behöver är att anmäla er så ordnar vi resten.

Vanliga frågor

Du kan ladda ner appen i App Store eller i Google Play. Den fungerar på iPhone (5s eller nyare) och på de flesta Android-mobiler.

Allt räknas i steg under kampanjen, och summan av allt du gör under dagen ska överstiga 10 000 steg. Registrerar du aktivitet i aktivitetstabellen omvandlas det automatiskt till steg.

Självklart, du kan välja vår klassiska manuella stegräknare eller integrera din Fitbit, Polar eller Garmin. Mäter du din aktivitet eller steg på ett annat sätt kan du alltid rapportera dina steg manuellt i vår app.

Sí, selvfølgelig, natürlich! Vi finns tillgängligt på alla skandinaviska språk, tyska, engelska och spanska.

Du väljer precis hur du vill delta, ensam, tillsammans med kollegorna, familjemedlemmar, vänner eller varför inte få med hunden ut på fler promenader? Valet är ditt! Vi tycker att ju fler desto roligare!

En ökning av din aktivitetsnivå ger dig många hälsofördelar. Du förbränner kalorier, du blir smartare, det är bra för hjärtat och flera andra hälsofördelar.

Vi är rekommenderade minst 150 minuter med fysisk aktivitet varje vecka i moderat tempo. Vilket betyder tex en promenad där du håller ett raskt tempo på ca 4–5 km /h.

Absolut, ni kan dela upp er i lag inne i portalen. Vi rekomederar lag på 2-8 personer. Är ni fler som önskar att delta tillsammans? Skapa fler lag, ju fler desto roligare.

Anmäl er!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

199kr

per deltagare, exkl. stegräknare (exkl. moms) Anmäl er här!
Behöver du hjälp med att sätta igång?
Vi kontaktar dig Tappametoden Motivationsmaterial