Skräddarsy din egen Tappa-kampanj!

I 17 år har Tappa utvecklat skräddarsydda kampanjer för flera av Europas största arbetsgivare. Med er kunskap om ert företag och vår teknologi och erfarenhet skapar vi en anpassad friskvårdssatsning efter era behov. För alla som önskar att skräddarsy en utmaning har vi just nu ett kanonerbjudande. Ni får nu möjligheten att bygga upp en intern och rolig aktivitet som har potential att bli en tradition som hela företaget samlas runt. Kontakta oss

En kampanj efter era önskemål

Ta chansen att skapa en unik friskvårdsaktivitet där ni själva bestämmer vilka aktiviteter som ska räknas. Vad vill ni sätta extra fokus på? Cykla till jobbet, stressa mindre eller är målet att höja pulsen 30 minuter varje dag? Vi anpassar kampanjen helt efter era behov. Ge kampanjen ett namn som enkelt sprids och sätter tonen för hela satsningen. Se några av våra bästa exempel här nedan.

Gå genom samarbetspartners, lokala kontor eller avdelningar

Läs mer


Tidslinje

Läs mer


Kombinera med välgörenhet

Läs mer


Få en maximal upplevelse

Läs mer


Valfritt startdatum och kampanjperiod

Arrangera kampanjen under en period som passar er. Kombinera gärna start och målgång med en kickoff, sommarfest eller en annan aktivitet för att få en extra bra start eller målgång.


Valfri kampanjlängd inom 12 månader

Ni väljer själv längden på kampanjen, upp till 12 månader. Vår erfarenhet är att 6–12 veckor är det optimala men många lyckas också med längre kampanjer.


Egna tävlingsnivåer

Tävla individuellt, i lag, avdelning mot avdelning, region eller land. Ni väljer själva vad som passar er. Det vanligaste är en kombination av individ, lag och avdelning.

Sätt ett eget aktivitetsmål

Stegsnitt på 10 00 steg per dag förknippas i regel med Tappa, men många väljer också andra aktivitetsmål. Poäng per gång man tränar och registrering av aktiva minuter är de vanligaste utöver steg.

Genom att beställa en skräddarsydd lösning/kampanj från Tappa kan ni vara säkra på att:

  • Tjänsten fungerar både på web och app
  • Vi står för all teknisk support
  • Tjänsten är GDPR-kompatibel
  • Tjänsten fungerar på alla skandinaviska språk, engelska, tyska, franska, spanska och finska
  • Tjänsten är integrerad med Fitbit, Polar och Garmin
  • Aktivitetsdatan hämtas från Apple hälsa och Google fit, vilket säkrat att de allra flesta kan använda vår app som stegräknare.
  • Vi har kundtjänst tillgängligt vardagar mellan 08:00-16:00
Kontakta oss idag!