Ni är i gott sällskap

Vad passar din arbetsplats?

Vi skräddarsyr en lösning som passar din arbetsplats. Vare sig ni önskar ett tema på en engångs kampanj eller önskar ett upplägg som sträcker sig över en längre tidsperiod.

Om Tappametoden

Många organisationer önskar att sammankoppla sina värderingar, sin historia eller kanske välgörenhet med hälsofrämjande aktiviteter. En skräddarsydd lösning bygger en sund kultur på arbetsplatsen samtidigt som det skapar en gemenskap bland medarbetarna. Detta hjälper vi organisationer i alla storlekar att uppnå med våra flexibla lösningar. En kombination av kommunikation, teknologi och konceptualisering gör att Tappa engagerar fler än bara de som redan tränar och äter bra. Enkelt och roligt är nyckelord i våra koncept.
Ska passa alla

Med Tappa är det roligt att öka sin aktivitetsnivå. Att gå är något som nästan alla kan göra och det är en populär motionsform bland många. Målet är att samla ihop 10 000 steg om dagen eller motsvarande i aktiviteter som omvandlas till steg i vår aktivitetstabell. Det är ett konkret och enkelt mål som ger flera hälsovinster. Aktivitetsmålet kan anpassas efter era önskemål. Istället för steg kan ni tävla med träningsminuter eller träningspoäng. Det viktigaste är att man startar på en nivå som alla kan hänga med på och som ger viljan att fortsätta prestera.
Jobba mot ett gemensamt mål

Gå ihop i lag och motivera varandra. Forskning visar att en viktig komponent för att komma igång med fysisk aktivitet, samt behålla motivationen, är socialt stöd. Det är dessutom extra roligt när man får något gemensamt att prata om. Därför är det viktigt för oss på Tappa att man gemensamt ska klara att nå målet och motivera varandra. Läs mer om hur vi skapar en skräddarsydd kampanj eller ett koncept under.

Starta med att sätta ett mål. Ett accepterat mål ger lust till förändring och ett mätbart mål ger möjlighet för en känsla av prestation. Våra kampanjer är därför S-M-A-R-T formulerade. God hälsa innebär mer än att vara fysisk aktiv och alla arbetsplatser har olika behov. Därför anpassar vi kampanjen efter era behov. Många önskar teman som kost och stresshantering till de koncept vi bygger idag. Nedan hittar du exempel på hur de är S-M-A-R-T formulerade.Vi har erfarenhet att skräddarsy koncept efter varje arbetsplats behov. Nedan hittar du exempel på koncept vi utvecklat.

Gå genom samarbetspartners, lokala kontor eller avdelningar

Läs mer


Tidslinje

Läs mer


Kombinera med välgörenhet

Läs mer


Få en maximal upplevelse

Läs mer


Ingen administration

Vi ordnar allt! Det ni behöver göra är att gå. Vi administrerar allt runt tävlingen från start till mål med uppdateringar under vägen, vinster och support.

Vi har många nöjda kunder!

Vårt koncept har hittills motiverat över 800 000 personer i Skandinavien till en sundare och mer aktiv livsstil.Vill vara med igen

89%

Roligt och engagerande

87%

Ökad motivation

81%

Att delta i en aktivitet med Tappa skapar teamkänsla på arbetsplatsen. Det ger en ökad kännedom om hälsa och vardagsmotion bland de anställda och det blir en snackis, våra kollegor triggar och hjälper varandra att kämpa mot målet. Jag tror många får in mer motion i sin vardag än tidigare, det finns något för alla.
Christer Andersson,
Verksamhetsansvarig Idrott och Motion Personalstiftelsen PostNord Plus

Vill ni skräddarsy en egen lösning?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Oj, något gick fel när du skulle skicka formuläret. Var vänlig att försöka igen, eller skicka ett e-postmeddelande till info@tappa.se
Du har inte fyllt i alla fält korrekt!

Så kul att ni är intresserade av att starta en aktivitet hos oss!

Vi tar kontakt med dig så fort som möjligt, så vi kan hitta en lösningar som passar bäst för er arbetsplats!