Ni är i gott sällskap

Vad passar din arbetsplats?

Vi skräddarsyr en lösning som passar din arbetsplats. Vare sig ni önskar ett tema på en engångskampanj eller önskar ett upplägg som sträcker sig över en längre tidsperiod.

Om Tappametoden

Många organisationer önskar att sammankoppla sina värderingar, sin historia eller kanske välgörenhet med hälsofrämjande aktiviteter. En skräddarsydd lösning bygger en sund kultur på arbetsplatsen samtidigt som det skapar en gemenskap bland medarbetarna. Detta hjälper vi organisationer i alla storlekar att uppnå med våra flexibla lösningar. En kombination av kommunikation, teknologi och konceptualisering gör att Tappa engagerar fler än bara de som redan tränar och äter bra. Enkelt och roligt är nyckelord i våra koncept.
Ska passa alla

Med Tappa är det roligt att öka sin aktivitetsnivå. Att gå är något som nästan alla kan göra och det är en populär motionsform bland många. Målet är att samla ihop 10 000 steg om dagen eller motsvarande i aktiviteter som omvandlas till steg i vår aktivitetstabell. Det är ett konkret och enkelt mål som ger flera hälsovinster. Aktivitetsmålet kan anpassas efter era önskemål. Istället för steg kan ni tävla med träningsminuter eller träningspoäng. Det viktigaste är att man startar på en nivå som alla kan hänga med på och som ger viljan att fortsätta prestera.
Jobba mot ett gemensamt mål

Gå ihop i lag och motivera varandra. Forskning visar att en viktig komponent för att komma igång med fysisk aktivitet, samt behålla motivationen, är socialt stöd. Det är dessutom extra roligt när man får något gemensamt att prata om. Därför är det viktigt för oss på Tappa att man gemensamt ska klara att nå målet och motivera varandra. Läs mer om hur vi skapar en skräddarsydd kampanj eller ett koncept under.

Vi har erfarenhet att skräddarsy koncept efter varje arbetsplats behov. Nedan hittar du exempel på koncept vi utvecklat.

Gå genom samarbetspartners, lokala kontor eller avdelningar

Läs mer


Tidslinje

Läs mer


Kombinera med välgörenhet

Läs mer


Få en maximal upplevelse

Läs merVill du höra mer om våra lösningar?

Fyll i din kontaktinformation, så ringer en av våra medarbetare upp dig.

Oj, något gick fel när du skulle skicka formuläret. Var vänlig att försöka igen, eller skicka ett e-postmeddelande till info@tappa.se
Du har inte fyllt i alla fält korrekt!

Så kul att ni är intresserade av att starta en aktivitet hos oss!

Vi tar kontakt med dig så fort som möjligt, så vi kan hitta en lösning som passar bäst för er arbetsplats!