Ni bestämmer - vi anpassar!

En aktivitetskampanj samlar kollegorna runt ett gemensamt mål som skapar trivsel och engagemang på ett enkelt sätt. Tillsammans inspirerar ni varandra till små ändringar i vardagen som ger stora hälsovinster.

Efter stor efterfrågan för anpassade koncept fortsätter vi därför att erbjuda detta för endast 299 kr ex. moms per deltagare på alla våra standard aktivtetskampanjer. Just nu är det populärt att lägga till egna bonusuppdrag som ger extra steg.

Detta kan anpassas

Bonusuppdrag

Bonusuppdrag har under året blivit ett av våra populäraste inslag i aktivitetskampanjerna. Med uppdrag som belönas med steg har ni möjlighet att uppmuntra till nya vanor utöver vanliga aktiviteter. Idag är det till exempel extra viktigt att upprätthålla de sociala kontakterna på ett ansvarsfullt sätt. Vi har därför under året utvecklat digitala och sociala Tappa-uppdrag. Uppdragen motiverar till en hållbar vardag med fokus på rörelse och det sociala. Vi öppnar nu upp möjligheten att anpassa uppdragen för just er arbetsplats. Ni väljer själva om ni vill utgå från våra mallar, skapa egna eller en kombination.

Exempel på uppdrag:

  • Gå ut och ta frisk luft under arbetsdagen
  • Digital mötespromenad med en kollega
  • Hjälp en kollega med ett tung lyft eller en svår uppgift.
  • Låt bilen stå och ta dig fram med egen kraft
  • Digital fika med kollegor från avdelningen

Kampanjlängd
Kampanjlängd
Ni väljer själv längden på kampanjen, upp till 12 månader. Vår erfarenhet är att 6–12 veckor är det optimala men många lyckas också med längre kampanj.
Startdatum
Startdatum
Arrangera kampanjen under en period som passar er. Kombinera gärna start och målgång med en kickoff, digital AW eller en annan aktivitet för att få en extra bra start eller målgång.
Tävlingsnivåer
Tävlingsnivåer
Tävla individuellt, i lag, avdelning mot avdelning, region eller land. Ni väljer själva vad som passar er. Det vanligaste är en kombination av individ, lag och avdelning.
Aktivitetsmål
Aktivitetsmål
Stegsnitt, poäng eller aktiva minuter. Känns ett stegsnitt på
10 000 steg för högt för er? Prova istället 8 000 steg. Ni kan även välja mellan poäng per gång man tränar och registrering av aktiva minuter. Ni väljer vad som passar er arbetsplats.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare