Äntligen är det dags för årets mysigaste tid och för er att anta vår julutmaning!

Under 20 dagar rör ni er fram i kartan genom att registrera all er aktivitet och anta våra juluppdrag. Vid varje stopp får ni ta del av fun facts om julen och tips för att komma i julstämning. Tillsammans bygger ni gemenskap samtidigt som ni sätter fokus på en aktiv vardag. Utmana, peppa och hjälp varandra att komma hela vägen i mål. Allt som behövs är 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Varför inte fira målgång med en julavslutning med alla kollegor?

Utmaningsinformation

Julutmaningen

 • Sträcka: Tomteby
 • Utmaningsperiod: 20 dagar
 • Starta när ni vill!
 • Kartinformation på svenska/engelska/norska
 • Bonusuppdrag
 • Tappa Pro-app med automatisk stegöverföring
 • Personligt konto för app och webb
 • Full support under hela utmaningen

199 kr

per deltagare exkl. moms. Anmäl er

Syftet med utmaningen

Kom i julstämning och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen.

Delta tillsammans

Ju fler desto roligare! Skapa lag och utmana varandra. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Alla aktiviteter räknas

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Följ framgången

Följ din och lagets framgång i vår virtuella julkarta med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Följ varandra i topplistor, utmana personer, lag och arbetsplatser från hela Sverige.

Juluppdrag

I tillägg till fysisk aktivitet kan man få extra steg genom att anta olika juluppdrag. Uppdragen motiverar till en hållbar vardag med fokus att komma i julstämning, det sociala och en god gemenskap på arbetsplatsen. Hjälp en kollega med en arbetsuppgift, bjud på julfika eller ring någon som känner sig ensam i jul. Alla uppdrag belönar dig med 500 steg och hjälper dig att sprida julstämning.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

 • Tappas app - Steg fångas automatiskt upp av appen. Med Tappas app är det enkelt för er att få översikt över era steg och aktiviteter. Ni kan ladda ner Tappas app i App Store och Google Play.
 • Aktivitetstabellen - Utför ni andra aktiviteter kan ni enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
 • Aktivitetsarmband - Vi har direkt integration med Fitbit, Polar och Garmin. Integrera ditt aktivitetsarmband på webben så överförs dina steg automatiskt. Aktivitetsarmband som kan kopplas mot Google Fitness eller Apple hälsa går även att använda för automatisk överföring av steg. Tex Apple Watch.

Ladda ner Tappa-appen:

Tappa-appen

Kompatibel med:

Fitbit, Polar & Garmin

Har ni friskvårdsbidrag?

En aktivitetsutmaning hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som Ni kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Läs mer om friskvårdsbidraget här...

Vanliga frågor

Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här...

Så här kommer ni igång

1

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

2

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

3

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

199 KR

per deltagare exkl. moms Anmäl er