Hjärnkoll

Stärk din kropp och ditt sinne!

Dagligen tar vi in miljontals intryck; det är mejl som ska svaras på, deadlines som ska mötas, barn som ska lämnas, mat som ska handlas, träning som ska genomföras. Hjärnan är vårt viktigaste organ och kan uträtta fantastiska saker. Med små tips och tricks får du hjälp att få ut så mycket som möjligt av din hjärna.

Ny forskning betonar vikten av fysisk aktivitet för att hjärnan ska fungera optimalt. Den teknologiska utvecklingen har ändrat hela vår livsmiljö och sätter ett större behov för återhämtning, framförallt för hjärnan. Som tur är behövs det inte mycket för att du ska få kontroll över din hjärna och hitta en balans i vardagen.

Tillsammans med Kristina Bähr har Tappa utvecklat ett aktivitetskoncept med fokus på hur man hanterar yttre stressfaktorer, ökar kreativiteten och närvaron så att vi får ut så mycket som möjligt av hjärnan. Under en period på 30 dagar får ni tips och utmaningar på hur ni kan påverka hjärnan till att skapa nya handlingsmönster både när det kommer till vardagliga sysslor och effektivare arbetsdagar.

Kristina Bähr är en av Sveriges främsta hjärnexperter och känd från podcasten Hjärnpodden. Kristina jobbar med en helhetssyn på hjärnans förmåga och begränsning i fokus. Hon guidar oss till hur vi återhämtar och stärker vår hjärna, skapar en större närvaro i vardagen, återupptäcker kreativiteten , hur vi genom att stå upp jobbar bättre samt hur vi skapar triggers för nytt beteende. Under dessa fem veckor kommer vi under Kristinas guidning få en förståelse kring hur vi får ”Hjärnkoll”.

299:-

per deltagare exkl. moms. Anmäl er nu!
Ladda ner appen:
Download on App Store Get it on Google Play
Våra koncept är kompatibla med:
Fitbit Polar Garmin


Så här fungerar det

Under kampanjen går vi igenom fem olika teman som förklarar hur hjärnan fungerar och hur vi använder den på ett optimalt sätt. Till varje tema får ni tips och artiklar med utmaningar som ger steg om man utför dom. De olika teman är:

  • Återhämta och stärk din hjärna
  • Avlastad hjärna ger större närvaro
  • Utmana hjärnan – hitta kreativiteten
  • Stå upp och tänk bättre
  • Skapa triggers för nytt beteende

Hjärnan är vårt viktigaste organ och för att få Hjärnkoll på både vår kapacitet och begränsningar är fysisk aktivitet viktigt. Därför sätter vi extra mål om att hålla ett aktivitetssnitt som motsvarar 10 000 steg varje dag - alla aktiviteter räknas!

Alla utmaningar och aktiviteter registreras på en personlig sida i Tappa appen eller på tappa.se. Du kan använda vår manuella stegräknare, Tappa-appen eller din Fitbit, Polar eller Garmin armband för att räkna dina steg. I appen och på webben hittar du också vår aktivitetstabell som räknar om aktiviteter till steg.

Det är enkelt och engagerande

Med appen överförs din aktivitet automatiskt till utmaningen. Du kan enkelt ladda ner vår app gratis via AppStore eller GooglePlay. Den inbyggda stegräknaren fungerar på iPhone (5s och senare) och på de flesta Android-telefonerna.Följ framgången

Efter att du har registrerat aktivitet ser du framgången i tappa-appen eller på tappa.se. Du kan också se framgången i olika topplistor och motiverande statistik.

På webbsidan hittar ni också:

  • Aktivitetstabellen
  • Kalorikollen
  • CO2-kollen
  • Personliga mål
  • Skicka personliga meddelanden

Anmäl er!

Vi behöver bara information om antal deltagare (inte namn på alla som ska delta). Efter ni har gjort anmälan mottar ni ett bekräftelsemejl samt ett mejl med startkod och instruktioner på hur ni skapar profiler och skapar lag inne på sidan.

Anmäl er

Vill ni skräddarsy en egen lösning?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Oj, något gick fel när du skulle skicka formuläret. Var vänlig att försöka igen, eller skicka ett e-postmeddelande till info@tappa.se
Du har inte fyllt i alla fält korrekt!

Så kul att ni är intresserade av att starta en aktivitet hos oss!

Vi tar kontakt med dig så fort som möjligt, så vi kan hitta en lösningar som passar bäst för er arbetsplats!