Nytt partnerskap med HeiaHeia - nu blir det ännu roligare att vara aktiv!

Vi är glada att presentera HeiaHeia som vår nya samarbetspartner i vårt arbete mot att göra friskvård på arbetsplatsen kul, enkelt att använda och engagerande för alla. HeiaHeia är ett teknologidrivet företag vars app har 4,4 i betyg och kunder över hela världen. Det är med glädje vi berättar att denna app kommer vara tillgänglig för Tappas kunder. Vi är även glada att HeiaHeia lägger till våra populära koncept till plattformen. Tillsammans kommer vi jobba för att leverera en digital tjänst som kommer motivera våra kunder att jobba med friskvård.

Innovativ teknik

HeiaHeia har under många år utvecklat en stark digital plattform som hjälper företag att jobba med friskvård på ett intuitivt sätt. Genom att synka din enhet med HeiaHeia kommer dina träningspass, GPS, puls, steg och sömn automatiskt registreras. Detta kommer ge Tappas kunder tillgång till en innovativ plattform som gör det lättare att ta steget mot bättre hälsa.

Sociala funktioner

Med användningen av HeiaHeia-appen kommer nya möjligheter för social interaktion. Ni kommer lättare kunna motivera varandra och ha möjlighet att gilla inlägg och dela bilder från er aktivitet. Deltagare kan dessutom ta del av utmaningar, färdiga program, coaching och kommunikation.

Flexibilitet

Du kommer att kunna sätta upp dina egna mål, skapa en långsiktig plan för ditt företag och få en enkel onboarding. Bestäm om du vill tävla med steg, poäng eller km. Kanske vill du ha en utmaning där bara cykling räknas. Du får möjlighet att bestämma hur ditt hälsofrämjande arbete ska se ut, hur många tävlingar, vilka teman du vill fokusera på. Allt i enlighet med GDPR.

Välj den lösning som passar er

Alla har olika förutsättningar och mål. Vill ni sätta fokus på en aktiv vardag under ett år eller starta en fristående utmaning? Vi har en lösning som passar just era behov.

Läs mer om våra lösningar här

Kontakta oss

Vill du ha mer information om hur du kan starta en utmaning i HeiaHeia-appen?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.