Höstens roligaste steg- och aktivitetstävling

En digital tävling som motiverar till en aktiv vardag!

Anmäl er Kontakta oss
¡Vamos Amigos! Den 19 september startar höstens roligaste steg – och aktivitetstävling. Under 6 veckor registrerar vi all vår aktivitet och ”går” virtuellt mot Barcelona. Tillsammans ska vi sätta fokus på en aktiv vardag på ett roligt, enkelt och motiverande sätt. Ni står för stegen och vi för peppen!

Tappatrampet
Tävlingsperiod: 19 september – 31 oktober
Anmäl er innan: 18 september
Endast 199 kr per deltagare
exkl.moms
Anmäl er Motivationsmaterial

Tillsammans ska vi "gå" från Valencia till Barcelona på 6 veckor

Tävlingen passar alla oavsett aktivitetsnivå och tävlingsreglerna är väldigt enkla. Gå eller utför aktiviteter med ett snitt som motsvarar 10 000 steg om dagen. Klarar du det har du gått från Valencia till Barcelona. Alla som når fram till målet i tid är med i dragningen av vinster.

Så fungerar det

Allt ni behöver göra är att gå eller utföra aktiviteter motsvarande 10 000 steg om dagen. Era steg överförs automatiskt med Tappa- appen och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Gå ihop i lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans ska ni hålla stegsnittet för att nå målet i tid.

Följ er framgång

Följ din och lagets framgång mot Barcelona i vår virtuella karta med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmre målet. Ni kommer kunna följa varandra i topplistor i flera nivåer och utmana personer, lag och arbetsplatser från hela Sverige. Genom att hålla stegsnittet kommer ni gå de 348km som det faktiskt är mellan Valencia och Barcelona.

Har ni Friskvårdsbidrag?

En steg – och aktivitetstävling hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som du kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Läs mer här: tappa.se/friskvardsbidrag

Lyckad utmaning för Östenssons

”Tappa stärker samarbetet i organisationen och får många i rörelse på ett väldigt enkelt och roligt sätt. Utmaningen är lätt att förstå och enkel att hantera för den enskilde anställde. Vi har fått bra support och den hjälp vi behövt. Hela utmaningen är busenkel och inte betungande.”

ANDERS LINDBLOM VD, Östenssons Livs AB


Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrerar all din aktivitet direkt i appen och på webben.

  • Tappas app- Steg och vardagsaktivitet fångas automatiskt upp av appen. Du kan ladda ner tappas app i App Store och Google Play. All aktivitet som du har kopplat till Apple Hälsa förs automatiskt över till Tappas app.
  • Aktivitetstabellen- Utför du andra aktiviteter kan du enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
  • Vår manuella stegräknare- Stegräknaren är en Tappa-klassiker. Den är enkel att använda och du rapporterar själv in dina steg i din personliga profil i Tappas app eller på tappa.se. Stegräknaren går att beställa för 100 kr exkl. moms
  • Fitbit, Polar eller Garmin - Integrera ditt aktivitetsarmband inne på din personliga profil så överförs dina steg automatiskt.
 
Video: Se hur Tappa-appen fungerar
Ladda ner Tappa-appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Så här kommer ni igång

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Vinster

Det kommer veckovis att dras vinster bland alla som klarar att hålla ett stegsnitt på 10 000 eller mer under tävlingens gång. Vi administrerar allt kring tävlingen med motiverande uppdateringar, vinster och support. Allt ni behöver är att anmäla er så ordnar vi resten.

 

Vanliga frågor

Du kan ladda ner appen i Appstore eller i Google Play. Den fungerar på iPhone (5s eller nyare) och på de flesta Android-mobiler.

Allt räknas i steg under kampanjen, och summan av allt du gör under dagen ska överstiga 10 000 steg. Registrerar du aktivitet i aktivitetstabellen omvandlas det automatiskt till steg.

Självklart, du kan välja vår klassiska manuella stegräknare eller integrera din Fitbit, Polar eller Garmin. Mäter du din aktivitet eller steg på ett annat sätt kan du alltid rapportera dina steg manuellt i vår app.

Sí, selvfølgelig, natürlich! Vi finns tillgängligt på alla skandinaviska språk, tyska, engelska och spanska.

Du väljer precis hur du vill delta, ensam, tillsammans med kollegorna, familjemedlemmar, vänner eller varför inte få med hunden ut på fler promenader? Valet är ditt! Vi tycker att ju fler desto roligare!

En ökning av din aktivitetsnivå ger dig många hälsofördelar. Du förbränner kalorier, du blir smartare, det är bra för hjärtat och flera andra hälsofördelar.

Vi är rekommenderade minst 150 minuter med fysisk aktivitet varje vecka i moderat tempo. Vilket betyder tex en promenad där du håller ett raskt tempo på ca 4–5 km /h.

Absolut, ni kan dela upp er i lag inne i portalen. Vi rekomederar lag på 2-8 personer. Är ni fler som önskar att delta tillsammans? Skapa fler lag, ju fler desto roligare.

Anmäl er!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

Pris 199:-

per deltagare exkl. stegräknare exkl. moms. Anmäl er

Behöver du hjälp att sätta igång?

Vi kontaktar dig Tappametoden Motivationsmaterial