Häng med på höstens roligaste aktivitetsutmaning

Utmaningsperiod: 22 september - 26 oktober

Är ni redo att gå Norden runt? Under 5 veckor går vi från Helsingfors till Reykjavik med stopp i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Tillsammans bygger ni gemenskap samtidigt som ni sätter fokus på en aktiv vardag. Utmana, peppa och hjälp varandra att komma hela vägen i mål. Allt som behövs är 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Är ni en stor organisation och behöver hjälp med anmälan? Vi har en ny lösning med öppen starkod längre ner på sidan.

Syftet med utmaningen

Kom i form och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen.

Delta tillsammans

Ju fler desto roligare! Skapa lag och utmana varandra. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Alla aktiviteter räknas

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Följ framgången

Följ din och lagets framgång från Helsingfors till Reykjavik i vår virtuella karta med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Följ varandra i topplistor, utmana personer, lag och arbetsplatser från hela Sverige.

Utmaningsinformation

Norden runt

  • Sträcka: Norden runt
  • Utmaningsperiod: 35 dagar
  • Kartinformation på svenska/engelska/norska
  • Bonusuppdrag
  • Tappa Pro-app med automatisk stegöverföring
  • Personligt konto för app och webb
  • Full support under hela utmaningen

199 kr

per deltagare exkl. moms. Anmäl er
Motivationsmaterial

Tappa-uppdrag

I tillägg till fysisk aktivitet kan man få extra steg genom att anta olika uppdrag. Uppdragen motiverar till en hållbar vardag med fokus på rörelse och det sociala. Stå upp och jobba eller ta en lunchpromenad och belönas med steg. Uppdragen fokuserar på dom små ändringarna i vardagen som kan ge stora hälsofördelar.


Vinster

Det kommer veckovis att dras vinster bland alla som klarar att hålla ett stegsnitt på 10 000 eller mer under tävlingens gång. Vi administrerar allt kring tävlingen med motiverande uppdateringar, vinster och support. Allt ni behöver är att anmäla er så ordnar vi resten.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

  • Tappas app - Steg fångas automatiskt upp av appen. Med Tappas app är det enkelt för er att få översikt över era steg och aktiviteter. Ni kan ladda ner Tappas app i App Store och Google Play.
  • Aktivitetstabellen - Utför ni andra aktiviteter kan ni enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
  • Aktivitetsarmband - Vi har direkt integration med Fitbit, Polar och Garmin. Integrera ditt aktivitetsarmband på webben så överförs dina steg automatiskt. Aktivitetsarmband som kan kopplas mot Google Fitness eller Apple hälsa går även att använda för automatisk överföring av steg. Tex Apple Watch.

Ladda ner Tappa-appen:

Tappa-appen

Kompatibel med:

Fitbit, Polar & Garmin

Har ni friskvårdsbidrag?

En steg – och aktivitetstävling hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som Ni kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Läs mer om friskvårdsbidraget här...

Den enklaste registreringen!

Vill du delta, men vet inte hur många som kommer att vara med? Nu kan du öppna en startkod för alla dina anställda, men bara betala för de som faktiskt deltar. Fyll i formuläret nedan så öppnar vi din registrering och skickar marknadsföringsmaterial till dig!

Oj, något gick fel när du skulle skicka formuläret. Var vänlig att försöka igen, eller skicka ett e-postmeddelande till info@tappa.se
Du har inte fyllt i alla fält korrekt!

Så kul att ni är intresserade av att starta en aktivitet hos oss!

Vi tar kontakt med dig så fort som möjligt, så vi kan hitta en lösningar som passar bäst för er arbetsplats!

Vanliga frågor

Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här.

Så här kommer ni igång

1

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

2

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

3

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

199 kr

per deltagare exkl. moms

Anmäl er här
Motivationsmaterial