Anmälan är fortfarande öppen - anmäl er!

Gå Los Angeles - New York i höst!

Kampanjperiod; 21 september – 25 oktober

Beställ
Skapar sammanhållning
Ger energi
Minimal administration

Häng med och ”gå” till New York - Höstens roligaste aktivitetsutmaning!

Tillsammans ska lag och arbetsplatser från hela landet gå från Los Angeles till New York. Allt som krävs är ett snitt på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! I den virtuella kartan följer ni er framgång med varje steg som registreras och får upp kul info om städerna vi går förbi.

Lite mer aktivitet i vardagen kan ge stora hälsovinster för både den mentala och fysiska hälsan.Tappas kampanjer hjälper er att motivera varandra till att öka er aktivitetsnivå, vare sig ni vill samla mer steg i vardagen, träna mer eller utföra våra populära bonusuppdrag. Allt registreras enkelt i appen där ni också kan utmana lag och arbetsplatser från hela landet.

Utmaningsinformation

5 veckor
Kartinformation
Bonusuppdrag
Full support
Tappa Pro App

199 kr

per deltagare exkl. moms.

Nå målet

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen.Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Tappa-utmaningar

Anta våra Tappa-utmaningar och bli belönad med extra steg. Utmaningarna är utvecklade för att motivera er till en aktiv och hållbar vardag. Ge en kollega positiv feedback eller gå en lunchpromenad, alla utmaningar tar er ett steg närmre målet.

Delta tillsammans

Nyckeln till framgång är att nå målet tillsammans. Dela upp er i lag och hjälp, peppa och motivera varandra hela vägen in i mål. I Tappas app delar ni enkelt in er i lag och kan följa alla lagen i en topplista. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer för att få en lagom stor grupp. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Följ er framgång

Följ din och lagets framgång i den virtuella kartan med spännande stopp längs vägen. Vid varje stopp får ni ta del av kul information om staden. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Ni kommer även kunna följa er framgång i topplistor.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

Tappa-appen
Aktivitetstabellen
Aktivitetsarmband

Ladda hem Tappa Pro-appen

Download on App Store
Get it on Google Play

Vinster

Det kommer veckovis att dras vinster bland alla som klarar att hålla ett stegsnitt på 10 000 eller mer under tävlingens gång. Vi administrerar allt kring tävlingen med motiverande uppdateringar, vinster och support. Allt ni behöver är att anmäla er så ordnar vi resten.

Den enkla registreringen

Vill du delta, men vet inte hur många som kommer att vara med? Nu kan du öppna en startkod för alla dina anställda, men bara betala för de som faktiskt deltar. Fyll i formuläret nedan så öppnar vi din registrering och skickar marknadsföringsmaterial till dig!

Så här kommer ni igång

1 Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.
2 Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.
3 Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Utmaningsinformation

5 veckor
Kartinformation
Bonusuppdrag
Full support
Tappa Pro App

199 kr

per deltagare exkl. moms.
Vanliga frågor
Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här...

Har ni friskvårdsbidrag?
En aktivitetsutmaning hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som Ni kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Läs mer om friskvårdsbidraget här...