TappaBlogg

Mest inspirerande deltagaren

Ibland känns de 10 000 stegen lite extra tunga och då skulle alla behöva en Cheto som motiverar en. Vi är glada att presentera Cheto som vinnaren av ”mest inspirerande deltagaren” med följande motivering; ” Cheto inspirerar hela förskolan att röra på oss. Med ett leende på läpparna visar han vuxna och barn bra sätt vi kan röra på oss både utomhus och inomhus. Han cyklar varje dag till jobbet och uppmuntrar oss andra att också cykla.”

Det var Chetos kollega Martina stod för nomineringen och var också den som initierade att de skulle delta i TappaTrampet. Martina förklarar att hon tycker att ”tappatrampet är en rolig aktivitet att göra tillsammans då den är inkluderande. Alla kan lyckas eftersom det går att räkna både steg och annat”. Genom att delta i tappatrampet har kollegorna på arbetsplatsen kommit varandra närmre då de har peppat varandra till att röra lite extra på sig.

Martina förklarar att Cheto är en fantastisk inspiratör på förskolan där de båda jobbar. Han inspirerar både vuxna och barn att röra på sig. Cheto beskrivs som en glad, varm och sprallig person som har lätt till rörelselekar och dans på jobbet.

När vi pratar med Cheto är han väldigt glad för nomineringen är på den klassiska frågan ”hur känns det?” får vi svaret att det känns jättebra. Rörelse är en viktig del vardagen för Cheto som trivs bra med Tappas koncept. Genom att de började röra på sig håller han med Martina att gemenskapen på förskolan ökade. Avslutningsvis får vi ett viktigt tips från Cheto. ” Tänk på hälsan, fortsätt rör dig och var aktiv så att du mår bra”