TappaBlogg

Låt oss presentera målgångsvinnaren i TappaTrampet Hösten 2017

Maldiverna, Gran Canaria, Grekland eller kanske Berlin. Resmålen är många och drömmarna kanske ännu fler. Som slutpris i Höstens TappaTramp hittar vi ett presentkort på Resia till ett värde av 10 000kr. En bra början på att förverkliga någon av sina resedrömmar.  I Höstens TappaTramp var vi många som gick i mål och klarade stegsnittet på 10 000, bra jobbat! Men som i så många andra fall kan det bara vara en vinnare av presentkortet. Vi är glada att presentera Desirée Hansson som vinnaren.

Desirée kommer från Sydamerika, är gift med Michael sedan 30 år och har tillsammans 3 barn. Hon gillar att vara aktiv framförallt på golfbanan. Desirée deltog tillsammans med sina lagkamrater Eva Granström, Petra Ahlstedt, Lisbeth Feldt, Erika Gustafsson, Stina Andersson och berättar att 

”stämningen var mycket bra och alla peppade varandra.” 

Motivationsfaktorer

Det var lagledaren Erika som övertalade Desirée att delta och eftersom utmaningar är inget Desirée tackar nej till valde hon att hänga på. Under resan gång har Desirée motiverats av att komma i mål så snabbt som möjligt och har inspirerats av artiklarna ”Vad är ett stillasittande beteende” och ”En god natts sömn är bra för hälsan”. 

Avslutande frågor till Desirée

Vilket är ditt bästa tips på att hålla stegsnittet?

Letar efter något att göra som du verkligen brinner för!

Brukar du lyssna på något när du är ute och går? Musik eller kanske podd?

Ja, människor, vind och vatten. Omgivningen helt enkelt!

Vart vill du resa med presentkortet du vann och vem vill du resa med?

Jag skulle vilja resa till Spanien med min man och kunna spela golf och njuta av värmen!

Stort grattis Desirée, vi önskar dig en trevlig resa!