TappaBlogg

Nu är vi över halvvägs i Startskottet 2017!

Nu har vi kommit lite mer än halvvägs i Startskottet 2017 och Island runt – riktkarlen befinner sig just nu vid Húsavík.. Tillsammans har vi nu gått 936 miljoner steg, hela 17,5 varv runt jorden - det är imponerande!

Sportlovet har satt sin prägel på listan över mest använda aktiviteter. Liksom föregående vecka så ligger just nu Alpint på andra plats efter ”stå upp och jobba”. Tillsammans har ni registrerat 112 845 minuter med alpint under vecka 8 och 9, det är 1 880 timmar eller 78 dagar i sträck med skidåkning…

Piggaste län: Södermanland med ett stegsnitt på 13 973

Piggaste bransch: Jordbruk / Mat

Top 3 mest använda aktiviteter totalt hittills i utmaningen:

1. Stå och arbeta (stå vid skrivbordet)
2. Alpint
3. Promenad

Extra utmaningar

Under de två första veckorna i kampanjen hade vi extra fokus på att använda ”Stå och arbeta ” (Stå vid skrivbordet) på jobbet, tillsammans stod ni hela 1588  timmar, bra jobbat!

Fram till den 12 mars är det fokus på att äta” 5 om dagen”. Ni får 500 extra steg per dag om ni klarar detta. Registrera på samma sida som du registrerar steg och aktiviteter.

Nominering av deltagare i utmaningen

Vem tycker du förtjänar en extra belöning? Det kan vara en person som varit bra på att engagera andra deltagare under kampanjen, gjort en stor livsstilsförändring  etc.
Tala om för oss varför denna personen förtjänar att vinna. En jury går igenom alla nomineringarna och utser en vinnare.

Deltagaren du nominerar kan vinna ett presentkort från presentkorttorget.se till ett värde av 500kr. Insändaren av vinnaren får också ett presentkort värt 200kr. 

Klicka här för att nominera, ni kan skicka in nominationer till och med 15 mars...

Kom ihåg att dela era bilder på Instagram med #tappa_se