TappaBlogg

Tillsammans med Samhall

Under hösten har 1 795 anställda från Samhall deltagit i företagets stora stegtävling “Tillsammans med Samhall” i regi av Tappa. Med 10 000 steg om dagen har de anställda motiverat varandra till en mer aktiv vardag och samtidigt lärt känna varandra bättre på vägen.
Knyter samman medarbetarna

Genom att utmana och motivera varandra klarade alla deltagare att gå hela 528 miljoner steg - det motsvarar nästan 10 varv runt jorden! Allt eftersom deltagarna registrerade aktivitet på utmaningssidan kunde de se framgången i en spännande virtuell karta över Sverige, där delmålen var några av de städer som Samhall är verksam i.

Lagutmaning som skapar bättre arbetsmiljö

Utmaningen gjordes tillsammans i lag och resultatet efter avslutad utmaning visade att 49% tyckte att arbetsmiljön hade blivit bättre under utmaningen. En stegtävling hjälper till att skapa entusiasm och blir en snackis bland de anställda.

Peppning från VD:n innan starten!

Nu är det dags igen! Förra året gick vi en hel massa varv runt jorden. Kanske kan vi slå rekordet? Slå dig samman med dina kollegor och utmana! Vilket ”IKEA- team” kan gå flest steg i år? Eller är det gänget på Mat.se kanske? Trappstäds-gänget ligger självklart bra till. Jag som jobbar på kontor får allt ta mig till träningslokalen några extra gånger om jag skall få ihop några steg. Ett pass ger mig 10 000 steg.

NU KÖR VI!